Всесвітній день здорогово харчування

опубліковано 9 жовт. 2015 р., 00:39 Віталій Смандич

День здорового харчування

6 квітня на кафедрі внутрішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб до Всесвітнього дня здоров’я провели круглий стіл на тему: Безпека харчових продуктів - «Від ферми до тарілки - зробити продукти харчування безпечними!».

Асистент кафедри, кандидат медичних наук Рева Тетяна Василівна разом зі студентами Vкурсу, 28 групи, медичного факультету №2 обговорили питання безпеки харчових продуктів, раціонального харчування, розглянули проблеми харчування і здоров’я. Студенти активно долучилися до обговорення наслідків вживання небезпечних продуктів, особливо продуктів, що містять шкідливі харчові добавки.

Студентка групи Потапчук Алла підготувала доповідь на тему: "Особливості профілактики розвитку та прогресування гастроезофагеальної рефлюксної хвороби", де наголосила на особливостях харчування та способі життя пацієнтів.

На завершення було зроблено висновок, що для нормальної життєдіяльності людини необхідний повноцінний набір безпечних продуктів харчування з урахуванням її індивідуальних особливостей, характеру та умов проживання.

Comments